lichtinstallatie voor kerken - vlaamse kerken met LED technologie - kerkverlichting in belgie - de kerk verlicht met LED - lichten voor kerken - lampen voor kerken kerklampen - LED armaturen voor kerken  - verlicht uw kerk in Vlaanderen - sacrale verlichting - lichtbesturing - Sacred Light - kerkgebouw met LED verlicht - Belgische kerkverlichting - dimbare LED armaturen voor uw uw kerk  - LED spots voor kerken  - Altaar en hoogaltaar verlicht met LED

Kerken zijn bijzondere plaatsen. Ontmoetingsplekken met een eigen sfeer en sacraliteit. De permanente verlichting is de sluitsteen in de beleving van de ruimte en van het behoud van de sereniteit.

Sacred Light - concept & realisatie

van verlichting van sacrale gebouwen

Wenst u informatie over
de sacrale verlichting
van uw sacraal gebouw,
contacteer Sacred Light

Ben De Keyser
+32 (0) 476 905 793
office.sacredlight@icloud.com

Sacred Light werkt samen
met Vermeulen Lichtarchitectuur
en is gelieerd met Sacred Places

Het ontwerpen en installeren van permanente verlichting in kerken is een specialisatie. Ze draait rond drie elementen: Esthetiek - een sacrale sfeer creëren vraagt expertise. Techniek - kerken zijn architecturaal complexe gebouwen om te verlichten. Energie - in huidige tijden moeten we ecologisch verantwoord omgaan met onze energie en met de energiefactuur.

Om deze doelstellingen optimaal te realiseren werkt Sacred Light samen met toon-aangevende partners. Sacred Light volgt de technologische ontwikelingen op de voet.

Standaard lichtarmaturen voldoen niet om de architectuur van kerkgebouwen optimaal uit te lichten. Daarom creëren we samen met onze partners lichtarmaturen op maat.

Door middel van innovatieve technologie kunnen we de beheersbaarheid van het lichtcomfort maximaliseren. We slagen we erin om het energieverbruik en de energiefactuur drastisch te verlagen.

Bij elke opdracht creëert Sacred Light een totaalconcept, aangepast aan de noden van de locatie en de middelen van de opdrachtgever. In overleg werken we een stappenplan uit om de permanente verlichting van zijn sacrale ruimte te realiseren.

Duurzaam lichtadvies

op basis van esthetiek,

innovatieve technologie

en ecologie

Op maat van

de opdrachtgeverMaximale lichtbeleving

voor de verlichting

van sacrale gebouwen

Sint-Bernarduskerk Nieuwpoort-Bad

Fr

Ne