lichtinstallatie voor kerken - vlaamse kerken met LED technologie - kerkverlichting in belgie - de kerk verlicht met LED - lichten voor kerken - lampen voor kerken kerklampen - LED armaturen voor kerken  - verlicht uw kerk in Vlaanderen - sacrale verlichting - lichtbesturing - Sacred Light - kerkgebouw met LED verlicht - Belgische kerkverlichting - dimbare LED armaturen voor uw uw kerk  - LED spots voor kerken  - Altaar en hoogaltaar verlicht met LED

FrSacredLight_fr.htmlhome_fr.htmlshapeimage_1_link_0
Nehome_ne.htmlshapeimage_2_link_0

Kerken zijn bijzondere plaatsen. Ontmoetingsplekken met een eigen sfeer
en sacraliteit. De permanente verlichting is de sluitsteen in de beleving
van de ruimte en van het behoud van de sereniteit.

Permanente verlichting van kerken

Het ontwerpen en installeren van permanente verlichting in kerken is een specialisatie. Ze draait rond drie elementen: Esthetiek - een sacrale sfeer creëren vraagt expertise. Techniek - kerken zijn architecturaal complexe gebouwen om te verlichten. Energie - in huidige tijden moeten we ecologisch verantwoord omgaan met onze energie en met de energiefactuur.

Wenst u informatie over
de permanente verlichting
van uw sacraal gebouw,
contacteer Sacred Light

Ben De Keyser
+32 (0) 476 905 793
office.sacredlight@icloud.com

Sacred Light is gelieerd
met Sacred Places

Om deze doelstellingen optimaal te realiseren werkt Sacred Light samen met toonaangevende partners. Op het vlak van sacrale verlichting is dat oa Vermeulen Lichtarchitectuur Nederland, met meer dan 300 kerken op zijn actief. Voor de lichtaansturing is dat oa LRS Solutions, innovatief op het vlak van domotica en lichtaansturing. Indien de installatie deel uitmaakt van de opdracht werken we samen met oa Amubel NV en WVE&CO BVBA.

Duurzaam lichtadvies

op basis van esthetiek,

innovatieve technologie

en ecologie

Op maat van

de opdrachtgever

Maximale lichtbeleving

voor de verlichting

van sacrale ruimten

Bij elke opdracht creëert Sacred Light een totaalconcept, aangepast aan de noden van de locatie en de middelen van de opdrachtgever. In overleg werken we een stappenplan uit om de permanente verlichting van zijn sacrale ruimte te realiseren.

Sacred Light volgt de technologische ontwikelingen op de voet. Standaard lichtarmaturen voldoen niet om de architectuur van kerkgebouwen optimaal uit te lichten. Daarom creëren we samen met onze partners lichtarmaturen op maat. Door middel van innovatieve technologie kunnen we de beheersbaarheid van het lichtcomfort maximaliseren. We slagen we erin om het energieverbruik en de energiefactuur drastisch te verlagen.