SACRED PLACES
vanaf 2013mailto:info@sacredplaces.be?subject=aan%20Sacred%20Places%20/%20...

SACREDLIBRARY@Kulturama 2010   •   van donderdag 11 tot zondag 14 februari

De Centrale Bibliotheek van K.U.Leuven werd een bijenkorf. Sacred Places vulde het gebouw met dans, muziek, theater, tentoonstellingen en installaties. Op de benedenverdieping was onze Lounge Bar. Niks moest, je mocht overal vrij in en uit.

Vanuit onze Lounge Bar, waar iedereen terecht kon voor info & een babbel & een drankje, vertrok je naar de verschillende tentoonstellingen, voorstellingen, concerten, ...
Elke avond om 22u vondt er een optreden plaats.

Drie tentoonstellingen konden doorlopend bezocht worden. Beelden van Monique Donckers, foto's van Lemmert.be en Pascal Baetens. Kunstenatelier Factor Y was aanwezig met beeldinstallaties van Karel De Groef , Lieve Matthijs, Paz Smidts en Tara.

Fotograaf Pascal Baetens deed rondleidingen doorheen zijn tentoonstelling en hield een modellencasting. Voor zijn nieuwe boek en tentoonstellingsproject zocht hij naar sportieve jongedames met inlevingsvermogen en gevoel voor expressie. Foto-ervaring was niet vereist, enthousiasme des te meer. (vrijdag 20u15-22u, zaterdag 14u-16u, zondag 16u-18u)

Een organisatie van Sacred Places i.s.m. Centrale Bibliotheek K.U.Leuven en Kulturama

http://www.lemmert.be/galleries/slibrary2010/
Sacred Places vzwhttp://www.lemmert.be/galleries/slibrary2010/http://www.lemmert.be/galleries/slibrary2010/http://www.lemmert.be/galleries/slibrary2010/shapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1